Zindelijkheidstraining met Anna

Zindelijkheidstraining met Anna

Wist je dat er drie boeken van Anna zijn die jouw kindje helpen met zindelijkheidstraining. Ze hebben alledrie een andere functie.

‘Anna op het potje’, dat verscheen in april 2024, vertelt het verhaal van Anna, die op het potje leert gaan. Ze toont haar vriendjes hoe zij dat doet en inspireert hen om hetzelfde te doen. “Als Anna het kan, dan wil mijn kindje het ook kunnen”, zeggen vele ouders.

In het boek Op je potje konijn’ kan Anna al op het potje gaan. Zij leert het aan haar knuffelkonijn. Van dit boek werden al meer dan 25.000 Nederlandstalige exemplaren verkocht. Dit boek vertelt het potjes-verhaal met een omweg. Het spreekt kinderen niet rechtstreeks aan, waardoor de druk op het kindje wegvalt. Anna kan het al, konijn moet het nog leren.

Het boek ‘Op de grote wc’ zit eveneens aan meer dan 25.000 Nederlandstalige verkochte exemplaren. Met dit verhaal maken jonge kinderen de overstap van het potje naar de grote wc. Die grote witte bak met een gat in maakt kinderen soms bang. Maar Anna toont dat dat nergens voor nodig is.

Terug naar blog