VRAAG DE FOLDER AAN VOOR MEER INFO

Speelse
zoektochten
voor kinderen

Bent u als gemeente, bibliotheek of horecazaak op zoek naar een gezellige en educatieve buitenactiviteit voor gezinnen met kinderen? Schrijf dan in voor een van deze geweldige zoektochten: Waar is spookje Rik? (Halloween), de grote Sinterklaaszoektocht of de Kerstzoektocht met rendier Rudy.

BUITENACTIVITEIT VOOR GEZINNEN

VANAF 4,30 EURO PER KIND 

Niet zomaar een zoektocht

Kathleen Amant, auteur en illustrator van een paar honderd prentenboeken, bedenkt en ontwerpt educactieve, kwalitatief hoogstaande zoektochten voor jonge kinderen. Met haar boeken van Anna en Heksje Mimi is ze bekend bij zowat elke jonge ouder en kleuterleerkracht. Zij weet perfect wat kinderen boeit.

Nooit meer bang voor spoken dankzij spookje Rik

Er was eens een klein spookje. Zijn naam was Rik. Samen met zijn broers woonde hij in een groot en oud huis. Omdat hij zo vaak bang was, noemden ze hem wel eens plagend Bang Spookje. Of ook wel Bangerik. Rik was bang in het donker. Van spinnen en muizen. En ook gewoon van de geluiden die het huis maakte. Maar op een dag wil Rik een dapper spook zijn, net als zijn broers. Hij besluit om alleen naar de grote spookschool te gaan. Maar onderweg raakt hij de weg kwijt. Alle spookvriendjes willen Rik gaan zoeken, maar ook zij verdwalen. De spookjuf heeft de hulp nodig van alle kinderen om de spoken terug naar school te brengen.

Waar zijn de Pieten?

Sinterklaas is een beetje boos. Hij is met zijn stoomboot vastgelopen op een zandbank. Stuurpiet had niet goed uitgekeken. Gelukkig hebben ze rubberbootjes bij. Die zullen hen wel naar de kade brengen, waar de kinderen staan te wachten. Maar het paard kon niet mee en de Sint heeft geen zin om de hele avond te stappen. Zijn mantel en sokken zijn nat omdat de Pieten niet stil kunnen zitten in de bootjes. En tot overmaat van ramp maken de Pieten ruzie en raken ze Sinterklaas kwijt. In deze inclusieve Sinterklaaszoektocht krijgen de kinderen de opdracht om Sinterklaas te helpen zijn ondeugende Pieten terug te vinden. Help jij ook mee?

Wie helpt rendier Rudy?

Het is bijna Kerstmis. Alle rendiervriendjes zijn vertrokken om de Kerstman te helpen. Maar kleine Rudy mocht niet mee. Hij is nog te klein om een slee te trekken. Rudy verveelt zich. Maar dan krijgt hij een brief van de Kerstman. Of hij toch kan helpen. Rudy roept de hulp in van alle dierenvrienden in het bos. Zullen ze de opdracht van de Kerstman tot een goed einde brengen?

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

U ondersteunt uw lokale horecazaken en handelaars met deze gezinsvriendelijke zoektochten. 

Pedagogisch onderbouwd

Onze zoektochten stimuleren de fantasie van kinderen en leren hen om bewust te kijken.

Leesbevorderend

Wist je dat er bij elke zoektocht een prentenboek werd gemaakt? Zo maken we kinderen enthousiast voor verhalen.

Bewezen succesvol

Vele duizenden kinderen in tientallen gemeentes namen al deel aan één van onze zoektochten.

Interactieve gezinswandeling

Spelen in de buitenlucht bevordert het welbevinden. Niks leukers dan op stap gaan met het ganse gezin.

TOT WANNEER KUNNEN WE INSCHRIJVEN

Halloween (Voor 30-9)

Sinterklaas (Voor 15-10)

Kerst ( voor 30-10)

Pasen (voor 30-1)

Getuigenissen

Annelies

/
MAMA VAN BAS & DAAN
Met de zondagszon op onze snoet en de zoektocht naar de vele leuke, verdwenen Pieten, was dit een deugddoende wandeling met geen gezeur, enkel lachende gezichtjes en enthousiaste kindjes

INKE

/
MAMA VAN MEREL & BRITT
Dank u wel voor het leuke initiatief en de prachtige prenten. Wij vonden het FANTASTISCH! Onze kinderen luisteren nog dagelijks naar het SInterklaaslied.

TINNEKE

/
ORGANISATOR
Het was echt een superfijne actie met héél veel respons! De pakketjes waren na enkele dagen al volledig uitgeput. Het was een zeer verzorgd pakket. Voor ons was het echt geslaagd!

ELLEN

/
MAMA VAN LOTTE, BO & ROOS
“Met de zondagszon op onze snoet en de zoektocht naar de vele leuke, verdwenen Pieten, was dit een deugddoende wandeling met geen gezeur, enkel lachende gezichtjes en enthousiaste kindjes in de Ternatse straten. Dank u wel voor het leuke initiatief en de leuke prenten. Wij vonden het FANTASTISCH!”
WIL U GRAAG MEER INFO OVER ONZE ZOEKTOCHTEN?

Vraag vrijblijvend onze brochure aan